Karriere

Vil du jobbe hos oss?

Avans Soma AS utvikler og leverer løsninger til en rekke ulike virksomheter innenfor helse og omsorg/arbeid og inkludering. Vi er alltid på jakt etter engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere som kan inngå i våre utvikler- og fagteam.

En karriere i Avans Soma AS vil innebære å få være en del av et engasjert og kompetent miljø, hvor du får mulighet for å ta del i spennende både teknologiske – og faglige utfordringer.

Karriere

Et selskap vekst

I dag er vi snart 30 kollegaer i Avans Soma i Dale, Oslo og Bergen. Vi er i sterk vekst og har mange spennende prosjekt på gang!

Har du lyst til å bruke din kreativitet til å være med på å lage gode, effektive og smarte løsninger som utgjør en forskjell for våre kunder?

Bli med på vår reise!

Vi søker .NET Full Stack-utvikler

Arbeidsoppgavene vil være relatert til å bygge om et Legacy System til moderne .NET Core Web Technology. Du vil jobbe med et team på tvers av selskapene i Carasent som sammen skal skape et komplekst multimodul-system for verdiskapende tjenester innenfor helsesektoren i et internasjonalt marked. Jobben vil blant annet innebære å eksperimentere med nye microservices-produkter gjennom prototyping og iterasjoner.

Se hele stillingen

Interessert? Ta kontakt med leder Ingvild Skarestad, telefon 99 576 403.

Nettverksbygger med erfaring i salg av programvareløsninger

Vi i Avans Soma fortsetter vår vekst og leter nå etter en selger/nettverksbygger som er opptatt av verdiskapning, kunderelasjoner samt har erfaring med salg av programvareløsninger.

Se hele stillingen

Interessert? Ta kontakt med leder Ingvild Skarestad, telefon 99 576 403.