Vi vokser videre og med økende kundemengde både på Ad Opus, Soma og Ad Voca, får vi også mer å gjøre. Vi er glade for nå å få på plass vår nye kontorkoordinator, Marita Mossestad.

 

Jeg heter Marita Mossestad, er 36 år, og kommer fra Høyanger. Jeg bor i Vadheim sammen med samboer og tre barn. Jeg har to fagbrev –innen helse, og i kontor- og administrasjon, og studerer deltid, for en bachelor i administrasjon.

Jeg har bakgrunn fra helsesektoren, gjennom ulike administrative funksjoner, som har gitt meg erfaring innen økonomi, lønn, personal, salg og ledelse.  Gleder meg til å bli godt kjent med arbeidsoppgavene, mine nye kollega og kunder 😊

Vadheim – hvor er det?

Trygt plassert mellom mektige fjell og Norges vakreste fjord, Sognefjorden, ligger lille Vadheim.

Kokken gav seg få dagar etter menyen var spikra. No er erstattaren Tommy på plass - Porten.no

Hvorfor jeg valgte å bosette meg i Vadheim – jeg er opprinnelig fra bygda, og liker å bo i rolige omgivelser nær sjøen og naturen. Det er også en sentral plassering, da det er ca. 30 km til Førde, Dale, Lavik og Høyanger.

Utviklingskultur

Det blir kjempespennende å bli en del av en kundeorientert utviklingskultur, der vi hele tiden jobber med å utvikle tjenestene våre sammen med kundene. Dette skaper en helt spesiell energi og drivkraft der man hele tiden må tenke nytt og finne nye løsninger.

Marita vil få et mangfold av administrative arbeidsoppgaver i Avans Soma. Hun vil ha kontorsted i Dale, men som resten av selskapet sitter hun på hjemmekontor i påvente av at koronapandemien skal slippe taket.

Vi vil ønske Marita Mossestad velkommen til oss i Avans Soma, og gleder oss til å bli mer kjente